Woning D

SPECIFICATIES

Status

Beschikbaar

Verdiepingen

3 verdiepingen

Woonoppervlakte

ca. 186 m2

Dakterras

ca. 16 m2

Slaapkamers

3

Berging

ca.14 m2

PV-panelen

7

Woonhuislift

Ja

Prijs

€ 639.000
€ 639.000

BESCHRIJVING

Woning D is een dubbelbeukse woning. In het linkerdeel van de woning is een nieuwe verdiepingsvloer gesitueerd. Het rechterdeel van de woning heeft daarentegen een vrije hoogte van zes meter! De zithoek van 30m2 en de eetkamer van 16m2 krijgen daarmee dus een loftachtige uitstraling. Woning D is één van de drie woningen die voorzien is van een privé woonhuislift. Een keer geen zin om de trap te nemen? Dan staat de eigen lift ter beschikking. Behalve dat het op zijn tijd best makkelijk is, zorgt de lift er ook voor dat deze woning levensloopbestendig is.

Aangrenzend aan de fantastische zithoek met zes meter vrije hoogte heeft deze woning een ruimte die geheel naar eigen inzicht kan worden benut. Een afgesloten lees-, studie- of slaapkamer is in een handomdraai gerealiseerd! Naast de keuken is nu een compacte technische kast ingetekend met onder andere de opstelplaats voor de wasmachine en droger. Deze ruimte kan uiteraard worden uitgebreid om zo te fungeren als volwaardige bijkeuken.

Op level 3 zijn de twee riante slaapkamers en badkamer met tweede toilet gepositioneerd. De op het zuiden georiënteerde slaapkamer heeft daarbij ook nog eens een inloopkast.

Op level 4 heeft woning D een derde slaapkamer die uiteraard ook dienst kan doen als hobby- of relaxkamer. Wat is er tenslotte mooier dan het genieten van het uitzicht op dertien meter hoogte. Ook het op het zuiden georiënteerde dakterras van 16m2 is voorzien van een glasscherm.

Dwarsdoorsnede Woning D

PLATTEGRONDEN

Level 2
Level 2
Level 3
Level 3
Level 4
Level 4

BEKIJK DE WONING IN 360 GRADEN

Beweeg met je vinger over de foto voor het 360 graden resultaat