Woning E

SPECIFICATIES

Status

in verkoop

Verdiepingen

3 verdiepingen

Woonoppervlakte

ca. 186 m2

Dakterras

ca. 15,5 m2

Slaapkamers

4

Berging

ca.14 m2

PV-panelen

7

Woonhuislift

Ja

Prijs

€ 639.000
€ 639.000

BESCHRIJVING

Woning E is de gespiegelde variant van woning D. Dus eveneens een dubbelbeukse woning maar met het verschil dat deze woning op level 2 een slaapkamer met inloopkast heeft. In het rechterdeel van de woning is een nieuwe verdiepingsvloer gesitueerd. Het linkerdeel van de woning heeft daarentegen een vrije hoogte van zes meter! De living van 29m2 en de eetkamer van 16m2 krijgen daarmee dus een loftachtige uitstraling. Woning E is één van de drie woningen die voorzien is van een privé woonhuislift. Een keer geen zin om de trap te nemen? Dan staat de eigen lift dus ter beschikking. Behalve dat het op zijn tijd best makkelijk is, zorgt de lift er ook voor dat deze woning levensloopbestendig is.

Deze woning is standaard uitgevoerd met slaapkamer en inloopkast op level 2. Uiteraard kan de getekende scheidingswand tussen woonkamer en slaapkamer ook komen te vervallen zodat een nog grotere living ontstaat. Ook het wijzigen van de inloopkast tot een compacte badkamer behoort tot de mogelijkheden.

Op level 3 zijn de twee riante slaapkamers en badkamer met tweede toilet gepositioneerd. De op het zuiden georiënteerde slaapkamer heeft daarbij ook nog eens een inloopkast.

Op level 4 heeft woning E een derde slaapkamer die uiteraard ook dienst kan doen als hobby- of relaxkamer. Wat is er tenslotte mooier dan genieten van het uitzicht op dertien meter hoogte. Ook het op het zuiden georiënteerde dakterras van 16m2 is voorzien van een glasscherm.

Dwarsdoorsnede Woning E

PLATTEGRONDEN

Level 2
Level 2
Level 3
Level 3
Level 4
Level 4

BEKIJK DE WONING IN 360 GRADEN

Beweeg met je vinger over de foto voor het 360 graden resultaat